Search

Carbolite Gero lanceert nieuwe buisovens

Tijdens de voorbije 18 maanden heeft het Carbolite Gero team van product specialisten, industrieel ontwerpers en hoogopgeleide ingenieurs intensief gewerkt om een nieuwe reeks veelzijdige buisovens samen te stellen.

Deze nieuwe buisovens beschikken over hoogwaardige verwarmingselementen en een innovatief ontwerp voor thermische isolatie dat het resultaat is van meer dan 80 jaar ervaring in thermische engineering. De nieuwe buisovens leveren ongeëvenaarde prestaties met snelle verwarming en afkoeling en een uitstekende temperatuursuniformiteit. Ze profiteren van een aanzienlijk lager stroomverbruik in vergelijking met eerdere modellen en ze kunnen allemaal horizontaal of verticaal worden gebruikt. Hun solide constructie en hoogwaardige componenten zorgen ervoor dat gebruikers profiteren van een aanzienlijk rendement op hun investering.

De nieuwe buisovens zijn ontworpen met het oog op totale flexibiliteit. Inschuifbare accessoire werkbuizen en het gebruik van buisadapters zorgen ervoor dat een enkele oven geschikt is voor verschillende buisdiameters, terwijl de werkbuizen zelf gemakkelijk kunnen worden verwisseld om te voldoen aan de verschillende fysische of chemische vereisten van een proces.

Met optionele werkbuispakketten kunnen gebruikers hun buisoven uitrusten voor gebruik onder vacuüm of met een gemodificeerde gasatmosfeer. Onze gaspakketten optimaliseren de inerte atmosfeer in de werkbuis. Toegestane gassen zijn: stikstof, argon of koolstofdioxide. Als u waterstof nodig heeft, is er ook een Carbolite Gero-gasbeveiligingssysteem nodig voor een veilige werking.

Of u nu een universele buisoven met één of drie zones (TF-serie), een oven met één of drie zones met gesplitste buizen (TS-serie) of een oven met gradiëntbuis (TG-serie) met twee of drie verwarmde zones nodig hebt, het nieuwe uitgebreide assortiment buisovens van Carbolite Gero zijn uitstekende kandidaten voor uw organisatie.